ZETTA

Vad är Zetta?

Redovisning för småföretag


Funktionerna som gör det möjligt:

Digital bokföring i molnet — Fakturering — Kvittoskannig — Koppling till bank — Behörighet hos Skatteverket


Så här funkar det i praktiken:


Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.


Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Visma Connect. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning och kommer alltid åt din bokföring.


Vi håller dina deadlines. Med oss slipper du momsångest och bokslutskrångel. Vi gör alla bolagsdeklarationer åt dig. Dessutom ingår årsredovisning i priset, så länge man varit kund hos ZETTA under hela räkenskapsåret.


Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines


Arbetsgivare har mycket att tänka på i lönetider. Traktamenten, utbetalningar och arbetsgivardeklarationer. Men inte de mikrobolag som använder ZETTA. Rapportera bara frånvaro, lön och avvikelser – resten tar vi hand om.
Hur vi arbetar


Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Inga överraskningar


För att du ska slippa överraskningar får du hela vår tjänst till en fast månadskostnad. Aldrig några oväntade poster på fakturan alltså. Våra priser baseras i första hand på hur många anställda du har i företaget.

Vill du automatisera din ekonomi?


Din ekonomi hanteras automatiskt med molnbaserade Visma ecosystem, men du kan självklart alltid få support från våra duktiga ekonomikonsulter. Kontakta oss vid frågor eller boka ett snabbt möte. Där berättar mer om våra tjänster och hur vi kan effektivisera din företagsekonomi till fast pris.


ZETTA är en helhetstjänst som ersätter den traditionella redovisningsbyrån och digitaliserar bolagets ekonomi

Letar ni efter bokföringsakut?

Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar inom redovisning och revision för ägarledda företag till konkurrenskraftiga priser.