ZETTA

Vad är Zetta?

Redovisning för Mikroföretag


Funktionerna som gör det möjligt:

Automatiserad bokföring i molnet — Fakturering — Kvittoskannig — Koppling till er bank — Digitala kvitton och fakturor — Behörighet hos Skatteverket — Automatiska påminnelser

Så här funkar det i praktiken:

BOKFÖRING: Kärnan i tjänsten. Alla händelser – inkomster, utgifter, löner, m.m. – bokförs per automatik, i realtid. Ni får mer tid till annat och grym koll på hur det går för bolaget.

FAKTURERING: Vår faktureringslösning är enkel. Ni kan skicka digitala fakturor via molnet. ZETTA stämmer av ert bankkonto automatiskt; om en kund dröjer med betalning får ni en notis och kan prata med kunden eller skicka påminnelse.

BETALNINGAR: Glöm pappersfakturor och pärmar. Med ZETTA får ni en notis och attesterar betalningar snabbt. Vips, så är fakturan betald, bokförd, arkiverad och lätt att spåra i systemet.

LÖN: Arbetsgivare har mycket att tänka på i lönetider. Karensavdrag, traktamenten, utbetalningar och arbetsgivardeklarationer. Men inte de bolag som använder ZETTA. Rapportera bara frånvaro, lön och avvikelser – resten tar vi hand om.

RAPPORTER: Bokföring som görs i realtid möjliggör tydlig visualisering av er ekonomi. ZETTA stämmer av inbetalningar och sköter era betalningar har vi uppdaterad information som ni har tillgång till när ni vill. Alla fakturor, kvitton och underlag är dessutom sparas i molnet.

SKATTEVERKET: Med oss slipper ni momsångest och bokslutskrångel. Vi gör alla bolagsdeklarationer åt er. Dessutom ingår årsredovisning i priset, så länge man varit kund hos ZETTA under hela räkenskapsåret.
Inga överraskningar


För att ni ska slippa överraskningar får ni hela vår tjänst till en fast månadskostnad. Aldrig några oväntade poster på fakturan alltså. Våra priser baseras i första hand på hur många anställda ni har i företaget.

Vill ni automatisera er ekonomi?


Er ekonomi hanteras automatiskt, men ni kan självklart alltid få support från våra duktiga ekonomikonsulter. Kontakta oss vid frågor eller boka ett snabbt möte. Där berättar mer om våra tjänster och hur vi kan effektivisera er företagsekonomi till fast pris.Kom igång med ZETTAZETTA är en helhetstjänst som ersätter den traditionella redovisningsbyrån och automatiserar bolagets ekonomi.

Letar ni efter bokföringsakut?

Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar inom redovisning och revision för ägarledda företag till konkurrenskraftiga priser.