ZETTA

OM OSS

Vem är vi


På ZETTA är vi fast beslutna att göra det superenkelt för våra kunder att driva företag genom att automatisera deras ekonomiadministration. Vårt jobb är att trolla bort så mycket som möjligt av de måsten som följer med företagande, så att våra kunder får mer tid till det som är kul, viktigt eller lönsamt.

Vi är noggranna och pålästa med en kunskaper som gör att vi alltid är redo att ta av oss kavajen, vika upp ärmarna och såga loss om det behövs. Vi är den där goda vännen man alltid kan lita på. Den där människan som kommer in med ett varmt leende och tar ett hela ansvar inom företagetsekonomi.

De goda vännerna


logo image      logo image     logo imageVANLIGA frågor och svar


Är det svårt att byta den gamla bokföringsbyrå till er tjänst?
+ Det är superenkelt att göra. Vi guidar och hjälper dig med allt du behöver för ett smidigt byte.

Hur lång tid tar det för mig att byta till ZETTA
+ Efter att du godkänt avtal med oss som kund och vi fått de filer och dokument vi behöver från din nuvarande byrå så är vi igång kommande månad. Din nuvarande byrå måste göra klart innevarande månadsavstämmning innan vi tar över.

Vad är ZETTA fastpris?
+ Du får helt enkelt ett pris som alltid är anpassat efter dina behöv. Du slipper överraskningar, får full kostnadskontroll och precis den bokföringshjälp som du alltid behöver.

Vad skiljer ZETTA från digitala bokföringstjänster?
+ Vi är en fullservicebyrå och inte enbart mjukvara som de digitala bokföringstjänsterna är. Det är den stora skillnaden. Hos oss får du alltid en personlig ekonom som har stöd av AI och mjukvara som gör din vardag mycket enklare.

Har jag full insyn i min bokföring?
+ Absolut. Du kan när du vill se vad vi har gjord, när vi har gjord det och vad vi kommer att göra. Vi samarbetar med olika Visma molnbaserad online tjänster, hos oss har du alltid full transparens, senaste rapporter och kan ladda ned allt ditt material när du vill.
ZETTA är en helhetstjänst som ersätter den traditionella redovisningsbyrån och automatiserar bolagets ekonomi.

Letar ni efter bokföringsakut?

Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar inom redovisning och revision för ägarledda företag till konkurrenskraftiga priser.